Skip to main content

Hvis du leder efter en feriedestination, hvor du kan nyde naturen og udforske kulturelle attraktioner, er denne artikel noget for dig. Du vil lære om et par fantastiske steder. Disse omfatter Yellowstone National Park, Great Barrier Reef, Central Park, Aspen, Colorado og mere. Fortsæt med at læse for flere rejsetips! Lad os tage et kig på nogle af de smukkeste steder på planeten. Og glem ikke at gemme disse pladser til din næste rejse!

Yellowstone National Park

Hvis du leder efter dyreliv, finder du det i Yellowstone National Park. Parken er hjemsted for bison, elge, bjørne og ulve. Og du kan se disse skabninger tæt på. Et besøg ved parkens nordlige indgang er den bedste måde at få øje på disse skabninger. Du kan endda få en chance for at se en ulveflok. Mens du er der, så sørg for at være meget opmærksom på dine omgivelser, da bisoner er aggressive i sensommeren.

Central Park

Hvis du leder efter en flugt fra byens stress og jag, er der mange smukke steder at besøge i New York City. Et af disse steder er Central Park. Designet af Calvert Vaux og Frederich Law Olmsted, Central Park ejes af New York City Department of Parks and Recreation og administreres af Central-Park Conservancy. Selvom der er utallige grunde til at besøge Central Park, er følgende blot nogle få:

Great Barrier Reef

Great Barrier Reef er et unikt naturligt vidunder, der kan ses fra månen! Mens du kan snorkle omkring det nær nærliggende øer, såsom Green Island og Beaver Cay, foretrækker dykkere den blændende revarkitektur i Outer Reef. Rejsearrangører udforsker Great Barrier Reef Marine Park. Du kan også vælge at blive på Whitsunday-øerne eller chartre en båd og besøge Great Barrier Reef.

Aspen, Colorado

En skisportsby i Rocky Mountains, Aspen, Colorado, er et ideelt sted at slappe af efter en dag på pisterne. Byen kan også prale af et væld af eksklusive restauranter og butikker samt historiske vartegn som Wheeler Opera House, bygget under sølvmine-boomet i 1880’erne. Du kan også udforske det lokalhistoriske museum, der ligger i Wheeler-Stallard House i Queen Anne-stil fra det 19. århundrede. Hvis du kan lide samtidskunst, er Aspen Art Museum et besøg værd.

Det store prismatiske forår

Grand Prismatic Spring er en af ​​de største varme kilder i USA og den tredjestørste i verden, bag Boiling Lake i Dominica og Frying Pan Lake i New Zealand. Det er beliggende i Midway Geyser Basin. Uanset om du leder efter et spektakulært sted at tilbringe en eftermiddag eller en hel dag, er dette et must-see for alle, der nogensinde har rejst til USA.

Mount Rainier

Hvis du leder efter en naturskøn vandretur, er Mount Rainier National Park det perfekte sted at starte. Parken er frodig om sommeren og snedækket om vinteren. Vandrestier er brede og tilgængelige, og du kan vælge mellem vandreture og camping. Du kan også nyde snesport. Det bedste tidspunkt at besøge Mount Rainier er i sommermånederne, fra juli til september. Men hvis du leder efter en mindre travl tid, er juni og september ideelle måneder at besøge. I disse måneder vil du finde mindre trafik og færre turister.